Я не хочу войны!

Владимир Мацкив
Яка рiзниця як говОрим ми,
Отечество чи Батькiвщина?
Я лиш за те, щоб небуло вiйни,
И не рыдала мать, не хоронила сына!
Нема акценту в пострiлах вiйни,
Язык оружия - понятен только смерти!
Ми люди всi, ми дОчки та синИ!
Проблем войной мы не решим! ПОВЕРЬТЕ!