***

Владимир Мацкив
Ти сердця стук, Ти подих мій!
Ти Янгол снів моїх та мрій!
Джек-пот всього мого життя!
Ми пазлики!!! Ми душ злиття...
Обожнюю Твій запах тіла,
Пробач що роблю щось невміло...
Ти ж знаєш ПЕРША Ти у мене,
І іншої мені не треба!
Ти моя ПЕРША і ЄДИНА!
КОХАНА! Мрія та ДРУЖИНА!