Тебе знайшов...

Владимир Мацкив
Стираю "ПОШУК" я кохання
Своє кохання, я знайшов!
І збулося моє бажання,
Що все життя до нього йшов!

Була далека в мене Мрія,
Знайти ДівчИну для життя.
І гасла кожен рік надія,
Про щастя і про душ злиття.

Інакше щастя уявляв,
Як в Унісон сердець биття,
І лиш з Тобою я відчув,
Ти НІЖНІСТЬ! СЕНС МОГО ЖИТТЯ!!!