Держись

Игорь Скрягин
И как бы жизнь не била иногда,
And as if life would not beat any time,

И ты всё это выстоял отважно.
And you would stand all troubles with a virtue.

Держись и дальше! Крепким будь всегда.
Hang on and on! Be strong as were you prime.

Ну, а другое в общем и не важно.
Well, other things are not a subject matter.