патриотычнэ

Свэтка Лабуда
В тебе бейсболка з написом «Україна»,
Жовто-блакитна мастерка та «макаров»,
Так мабуть вуйка збуджує полонина -
Бачу тебе і наче злітаю за хмари,

Хочеш, я буду твоєю сепаратисткою,
Жорстко мене карай, як останню сучку,
Схід мій до себе міцно бери , притискуй,
Хочу відчути АТО твій твердий та влучний,

Ти за Єдину? То не давай мені спуску,
Схід любить сильних, дуже «конкрєтних» хлопців,
Тільки ввійдеш - відчуєш вогонь розпусти,
Буду кричати - одразу давай по попці,

Так, я здаюсь, цілуй мене до безтями,
Хоч язиком я вже своїм дістала,
Міцно мене тримай, не діли з браттЯми,
Слава, Весна,Україна і знову Слава!