Вечером синим

Игорь Скрягин
Вечером синим, вечером лунным
In a blue evening, in a moon evening

Был я когда-то красивым и юным.
Was I some time young and lucky in dealing.

Неудержимо, неповторимо
All was refractory, matchless, in-flight.

Все пролетело. далече.. мимо...
All’s flown far away… distantly… by…

Сердце остыло, и выцвели очи...
Heart’s become cooled and just have faded eyes ...

Синее счастье! Лунные ночи!
Oh, my blue happiness! Oh, my moon nights!