Капитан Африка

Игорь Скрягин
Фантастический день
What’s fantastic today

Моя природа не дает мне спать
Within my nature does not let me sleep.

Пожарные едут домой, им нечего делать здесь
The firemen are driving home, they have to do nothing here.

Солдаты любви,
Being soldiers of love

Мы движемся, как призраки фей,
We’re moving here like fairies’ ghosts

На трамвайных путях.
On the tramways ahead.

Мы знаем электричество в лицо,
We know the electricity by heart:

Но разве это повод.
But that is not a reason.

Развяжите мне руки,
Well, untie you my hands now,

Я вызываю капитана Африка
I’m calling just a name of Captain Africa.

Я вызываю капитана Африка
I’m calling just a name of Captain Africa.

Сколько тысяч слов –
Thousand words were said -

Все впустую или кража огня
All in vain's done or a fire theft

У слепых богов.
From blind Greek past gods .

Мы умеем сгорать, как спирт
We may burn like a spirit does

В распростертых ладонях.
In extensible palms being.

Я возьму свое
I will take all mine

Там, где я увижу свое.
Where I will see all the mine.

Белый Растафари, прозрачный цыган,
A Ras Tafari white, a Roma who clear's,

Серебряный зверь в поисках тепла,
A silver beast in a search of warmth -

Я вызываю капитана Африка
I’m calling just a name of Captain Africa.

Я вызываю капитана Африка
I’m calling just a name of Captain Africa.


Песня на ссылке: http://www.moskva.fm/artist/аквариум/song_703949