П. Арский. В парке Чаир. Пер. на англ

Игорь Скрягин
В парке Чаир распускаются розы
In park Chair are exploding the roses.

В парке Чаир расцветает миндаль
In park Chair blooming‘s an almond tree.

Снятся твои золотистые косы
I’m dreaming of your gold yellow long tresses,

Снится весёлая звонкая даль
A ringing cheerful distance that’s free.

Милый с тобой мы увидимся снова
Darling of mine, we each other will meet more.

Я замечтался над любимым письмом
I’m dreaming of a love letter of yours.

Пляшут метели в полярных просторах
Snowstorms are dancing in an severe north.

Северный ветер поёт за окном
A northern wind singing’s out so close.

В парке Чаир голубеют фиалки
In park Chair are blue showing small violets.

Снега белее черешен цветы
Whiter than snow are the flowers of pear.

Снится мне пламень весенний и жаркий
I’m dreaming of a hot flame that is fine there,

Снятся мне солнце и море и ты
I’m dreaming of sun and sea staying there.

Помню разлуку так неясно и зыбко
I will recall separation of us forth.

В ночь голубую вдаль ушли корабли
In the blue night ships have just away gone.

Вряд ли забуду твою я улыбку
I will forget never a smile of yours.

Разве забуду я песни твои
I will forget never your pretty song.

В парке Чаир распускаются розы
In park Chair are exploding the roses.

В парке Чаир сотни тысяч кустов
In park Chair are the numerous shrubs.

Снятся твои золотистые косы
I’m dreaming of your gold yellow long tresses,

Снятся мне свет твой весна и любовь
I’m dreaming of light of yours, love and hugs.


Песня на ссылке: http://poiskm.com/song/1120991-Arkadiy-Pogodin-V-parke-CHair