Не рухатись, не дихати, не в дчувати

Лана Хавроненко
Не рухатись, не дихати, не відчувати,
Лише ловити погляд, подих, рух,
Цими хвилинами живити міць кохання,
Допоки голос твій – найкращий звук.
Не стримуватись, не благати, не ховатись;
Дозволь любити так, як хочеш ти,
Я через тебе хочу світ увесь пізнати,
Читаючи усі твої думки.
Пізнати хочу світ в тобі, навколо тебе,
Лише байдужості не терпить мить
У пристрасті, що робить наше спільне небо
Спроможним загортати нас в блакить.