Некто Винт. Я тебя никому не отдам

Игорь Скрягин
Я тебя никому не отдам,
I will you not to somebody give,

Зарекаюсь, клянусь, обещаю.
I renounce, do swear and do promise.

Ты пройдёшь по зыбучим мечтам,
You will pass on quicksand dreams and leave,

Там, где скользко, по самому краю.
There where slippery and very end is.

Я тебя от невзгоды спасу,
I will save from adversity you
 
Тёмной ночью и пасмурным утром.
In dark night and in cloudy morning

И тебя на руках унесу,
And I’ll take you on arms away too

В грот, где жемчуг горит перламутром.
In the grotto, where pearl nacre’s burning.

Поцелуем Тебя воскрешу,
By a kiss will I raise you to live,

Чары все в один миг расколдую.
All enchantments will instantly crush just

У тебя разрешенья спрошу,
And from you a permission will ask
 
Быть твоим и не слушать другую.
Yours to be and not listen to diff.

Твой ответ, как бальзамом для ран.
Answer yours as a balm with for wounds

Даст надежду сердечному стуку.
Will a hope give to hammering heart beat.

Без вина я от слов буду пьян,
Wine without I’ll be drunk by words

И отдам Тебе Сердце и Руку.
And to you I’ll give hand, heart and feat.