АНАМ

Шаипова Асие
Тек сенинъ эллерин бизни эсите,
Тек сенинъ сезлерин бизни огрете.
Балларны Темиз юрекнен балабан эттин,
Энъ гузель кунешмиз –козлеринъ сенинъ.
Не олса, не къалса, Аллаhтан эр шей.
Беля эр инсаннын башина туше.
Дюльберим, юрегим, джанчигъым АНАМ,
мен сени ич бир вакъыт ялныз къалдырмам.