Каламбур на беларускай мове - 108

Леонид Ганчаров
Каламбур аб маёй мары і аб мары Тамары


Тома марыць у Самары, я САМ  МАРУ,
Што прыеду да каханай у САМАРУ.
Час, на жаль, праходзіць сёння НЕ  Ў  ЗАБАВЕ,
Пераменіцца ўсё, веру, НЕЎЗАБАВЕ.
Несумненна,  нашы здзейсняцца ТАМ  МАРЫ:
Буду доўга ў Самары на ТАМАРЫ.
***
Каламбур о моей мечте и о  мечте Тамары

Тома мечтает в Самаре, я сам мечтаю,
Что приеду к любимой в Самару.
Время, к сожалению, проходит сегодня не в забаве,
Переменится всё, верю, вскоре.
Несомненно, наши осуществятся там мечты:
Буду долго в Самаре на Тамаре.