Т льки поклич...

Валерий Егоров 2
Хотів би стати легким, наче вітер,
Щоб міг я полетіти в далечінь,
Здолати тисячі шляхів тернистих
За щастя хоч побачить твою тінь.
Твій голос бережу у своїх мрія,
Плекаю образ твій в думках своїх.
Сльозою стану я на твоїх віях,
Аби лиш бачить блиск очей твоїх.

Тільки поклич - і я прийду.
Серед тисяч облич твоє знайду.
Ти для мене як світло у пітьмі
Відтепер ти назавжди в душі моїй.

Усе мені нагадує тебе
І скрізь я твої кроки чую наче...
Вони лунають віддаль, як та пісня,
Що в серці викарбовується плачем.
Тамую крик, та не тамую біль,
Що день і ніч мене не відпускає.
Не можу пояснити почуттів -
Лиш на вустах ім'я твоє тримаю...