Розмова кот в

Николай Решетняк
Котик кицю, давню подружку навчав
Муркотів він їй на вушко, та мурчав.
Я підслухати розмову ту зумів,
Опишу Вам друзі, те що зрозумів.

Люди, а також коти, стали краще жити,
Не потрібно пацюків та мишей ловити,
Люди травлять їх завжди, скло вбивають в нірки,
А від цього в них болять всі кістки та нирки.

Як мишей та пацюків будемо ловити,
То вкоротимо свій вік, важче буде жити.
Ось, недавно отруїлась кішка, мати мила,
З нею сталася біда, як мишей поїла.

Буду їсти я тепер: молоко, сметану,
Ковбасу й сире м’ясце, – ось мої всі плани.