коханому!

Галина Недашковская
Я не пишу вірші і не шукаю більше рим,
лише з дощами плачу до світанку,
я не шукаю слів, я хочу тихо бути з ним,
до віку хочу бути з ним, а не лише до ранку

підступний вечір знову душу вкрав
і я молюсь надривно із дощами,
щоб він мені мою Любов віддав,
щоби майбутнє не лишилось снами.

Храни мій Боже, воїна Добра,
Храни Любов мою єдину!
Я хочу щоби нас зустріла не одна весна,
я хочу Боже, дарувати йому сина!

25.05.14