Каламбур на беларускай мове - 109

Леонид Ганчаров
Каламбурнае віншаванне беларускага балельшчыка галоўнаму трэнеру зборнай Расіі

 
Не, я не буду Вас пра гэты  ПАС   ПЫТАЦЬ,
Мне зразумела,  што ён зроблены  ЗНАРОК.
Усе жадалі перамогу  ПАСПЫТАЦЬ.
Ну вось смакуйце! Я віншую Вас, Знарок!
***

Каламбурное поздравление белорусского болельщика главному тренеру сборной России

Нет, я не буду Вас про этот пасс спрашивать,
Мне понятно, что он сделан умышленно.
Все хотели победу попробовать на вкус .
Ну вот смакуйте! Я поздравляю Вас, Знарок!