Дякую Бодо

Татьяна Мазарова
Світ- це театр, в якому всі ми граєм ролі.
Та от питаннячко таке:
Хто режисер у цій виставі
І хто нам місце призначає це?

Коли на себе возьмеш керівництво
І сам собі ти станеш режисер,
Не будеш ні від кого щось чекати. Бо це твій вибір.
Сам ти унікальний. І життя - це твій шедевр.