двi вiчностi...

Галина Недашковская
Дві вічності заснули під вікном
і дощ холодний б'є не в вікна, ... - в душу.
Я заблукала між реальністю і сном.
В холодну ніч я спогадами грію душу.

Візьму альбом, твою сорочку одягну,
щоби відчути тепло твого тіла
На спогадах своїх я присягну,
що дочекатись вистачить мя сили!

Гіркою кавою проллється знов пітьма
і тиша виклик надсилає - “ти сама!”
зіниці вікон дивляться докірливо в душу,
будинків сірих в мою сіру душу...

30-31/05/2014