Im Herbst

Плет Мария
По шуточному стихотворению Джека Прилуцки

Fall
By Jack Prelutsky*

The leaves are yellow, red and brown,   
A shower sprinkles softly down         
And the air is fragrant, crisp and cool,
And once again, I'm stuck in school.

IM HERBST

Ganz schoen bunt im Herbst das Laub,
Frisch die Luft und ohne Staub,
Regen kloppft am Fenster - cool!
Wenn nur nicht die bloede Schul'...


*Джек Прилуцки (родился в 1940 году) – современный американский поэт, автор детских юмористических стихов