Соловьи

Лилит Мазикина
Кхинёла о кхам, пал э пхув заджяла.
О чён псирэла, гилы вылыджяла,
гилы вылыджяла, чупны выкхувэла,
чупняса марэла, о ди дукхавэла.
Чёнэскири глос рупуви, соловьино –
и дукх авэла, жужо и невинно.