Чуеш, МАМО?!!

Уляна Демченко
Чуєш, МАМО?!  Горе йде!
Смерть у пазусі несе!
Вдягай чорну вишиванку-
ворон кряче вже на ганку,
знімай рушник веселковий,
сховай вінок барвінковий...
Москаль грима чобітьми:
-Все віддай, або умри!!!
По дорозі кадир скаче,
убив батька - дитя плаче...
Люд азійський, як чума,
в їх серцях жалю нема!

 -Чуєш, МАМО?.. Горе йде...
Смерть у пазусі несе...
Встала мати на світанку,
вдягла БІЛУ вишиванку.
Не кляла, не голосила,-
свічку Богу запалила,
спекла пишний коровай.
-Пора ,сину мій, вставай!!!
Сідлай сивого коня,
бо лютує в нас орда...
Отчу землю захисти!!!
Мир у  хату принеси!!!