Запов т

Юрий Олейник 2
Як подохну, не ховайте мене у могилі,
Каменя на шию - та в Московські хвилі!
Не відспівуйте у церкві збочиньця такого,
Бо немає в мене нічого людьського.
Кіл з осики проміж ребер - буде нагорода,
Вові лисому з Кремля, від братьського народа!
Як подохну, мусить кожен кинуть дві гранати,
Щоб всі чули як бабахне, не лише Карпати!
Як подохну - покажіть фейерверк Європі:
Хай я буду фейерверком, з дінамітом в жопі!!!
Ну, а потім закричить - так, щоб аж гуло:
"Знайте всі на білом світі - Путін Вова є ***ЛО!"