Евроизбори

Антонина Димитрова -Болгария
Платените мюрета са готови.
Гласуваме за кой ли вече път
живота ни законно да отровят
на евро-избори чрез евро-вот.

Какви ли интереси защитават?
Не вярвам, че на българския род.
А евро-бюрократите лукави
заслужиха ли честния ни вот?!

Отиването в Европарламента
е само за Големите пари.
А спомня ли си някой как Алеко
отсече"Всичките са маскари!"

Че от тогава и на йота даже
народът ни не се е променил -
гласува за хрантутници продажни,
те лъжат го в един и същи стил.

И българинът "бавно и полека"
от вот на вот превърнаха го в роб.
Потискат го с "правата на човека"
и етикет му лепват "хомофоб"!

Принуден да понася извращенци -
властта на новия Античовек.
И да потъпче трябва съвестта си
пред аморален нов световен ред.