Зоряна наречена

Татьяна Белая Роза
 
  Жити на заклик серця -
               іншого не приймаю,
  Чомусь весь час здається
               ніби життя безкрає,
  Наче заворожена,
               скрізь я красу шукаю,
  Швидко пливе мій човен -
               хвилі перемагає.

  Звідки ж таке сприймання,
               що до всього причетна?
  ...Так непомітно тане зоряна наречена.