Оболоньське, наше!

Владимир Евтушенко
ОБОЛОНЬСЬКЕ, НАШЕ!

Йой, що то за диво!
Як сонце розлите!
То – Оболонь, пиво,
Росинками вкрите...
Я візьму той келих,
Утамую спрагу...
Цілющеє зілля
Дасть мені наснаги!

Як не захмеліти
Від такого щастя,
Та друзям налити,
Щоб їм було краще!
Добре будем жити,
Та не горювати,
Добре пиво пити,
Оболонь – це Свято!

----------------------------

Рекламний салоган:

Оболонь – це Пиво!
Оболонь – це Свято!