Не напоказ

Оленка Процько
Хто вмiє чекати - той дочекається.
Хто вмiє шукати - врештi знайде.
Хто хоче - той робить i не вагається.
Все рiвно куди це його приведе.

Хто слухає серцем - свого почує.
Хто дивиться в душу - усе побачить.
Хто вiдчуває - рiдну людину вiдчує.
Вдячному з часом життя вiддячить.

В кого в серцi гiтара, в головi джаз,
Думи линуть пiд тендiтну скрипку.
Та людина гарна не в профiль/в анфас,
Бо краса та всерединi. Не напоказ.