памяти небесной сотни

Уляна Демченко
Пам'яті  НЕБЕСНОЇ СОТНІ.

"Гей,пливе кача по Тисині..."
Лине болем по Вкраїні...
Лине смутком і бідою,
і солоною сльозою...

"Гей,пливе кача по Тисині..."
Син лежить у домовині...
Як цей страшний день прожити-
цвіт у яму опустити...

"Гей,пливе кача по Тисині..."
Вже нема батька дитині,
нема мужа для дружини,
нема хлопця для дівчини....

"Гей,пливе кача по Тисині..."
-прощавайте друз милі...
То не зорі світять в ночі,
то є наші ясні очі...

"Гей,пливе кача по Тисині..."
Присягніться Україні,
 що не марно кров пролилась,
що з дороги ви не збились!