***

Тволкова
Якщо ты моя кара,
то я прийму без заперечень
Якщо ти моя нагорода,
чому ти так боляче б'єшся?

Ти пташка у загубленному лісі
Ти пташка с тяжкою долею
Все співаєш і співаєш безупинно
Не тільки мені одній

Я с червоними очима,
з сума за тобою
Та ти вже далеко,
Не поряд зі мною.

Все співаєш і співаєш пісні,
Пташенько моя ти пам'ятаєш мене взагалі?
Ти пам'ятаєш мої бліди руки,
Шо ласкали тебе безупинно
 
Я ж кохана,жадана тобою була
Я ж ночами без тебе не спала
Всі твої сни берегла,та сама відпустила
і спокій втратила.

Якщо це моя кара
Бачити коханого с іншої
То що буде моєю нагородою?
Мабуть,вмерти и не бачити цього.