Люба моя

Тволкова
люба моя,засинай.
Я буду поряд з тобою.
Життя-це великий скарб,
Наповнений журбою.

Всі твої сльози,на себе візьму
Знаешь що в тебе в долонях?
Безмежне кохання і сердце моє
Шо не сгасне ніколи.

Люба моя,вранці сонце зійде.
І знов освітить хати.
Не завершиться цикл зімний,
Створений щоб кохати

Поки є людина що дарує тепло,
Може не спати ночима
Знай,що тоді не даремно
Ми встаємо с красними очима


Мила моя,все буття пройде
І роки пролітять мов метелик,
Тільки залишиться одне.
Сердце моє у твоїх долонях.