л рыка сатырыка 2

Евгений Пешко
лірыка? у сатырыка? - гэта клініка!
беражыся дзявочая псіхіка
дзяўчына, калі ў цябе такі закахаўся
бяжы ў царкву і перажагнайся

а калі, не дай Божа, ты закахалася,
лічы, ты з нармальным жыццём развіталася
ніколі ж не будзе сатырык пакладным
хлусам ласкавым, як торт, шакаладным

ён будзе такім, як твой выгляд зранку у люстэрку,
канечне агідным, але ж крышку смешным
таму, калі хочаш, каб быў с табой мілым
ты з зораў спусціся, ды да сэрца яго .. ну хоць раз... дакраніся