Из Жизни Майдунов. Расово - Повноцiннi, Блiн!

Ксения -Златоуст
Сотник , ветеран майдану , запитує неофіта - майдуна , недавно прибулого з глухого села : - Коли твій день народження ? - Той відповідає : 5 - го жовтня . А якого року ? - Той почав натужно думати , а потім видав : - Так кожного !....

ИЗ  ЖИЗНИ  МАЙДУНОВ . РАСОВО - ПОЛНОЦЕННЫЕ , БЛИН !
--------------------------------------------------
Сотник  ,  ветеран   майдана  ,  спрашивает   неофита  -  майдуна ,  недавно   прибывшего   из  глухого  села  :   -   Когда  твой  день  рожденья ?   -  Тот  отвечает  :    5  - го   октября  .   А  какого  года ?  -   Тот  натужно   начал  думать  ,  а  потом  выдал  :   -   Так  каждого !.....