Любi гостi

Вячеслав Топильницкий
        І
Перегортаючи поспіхом календаря сторінки
Ми помічаєм, вплітаючи дні у роки,
Що день народження є не лише у людей,
Села й міста відзначають також ювілей.
Доля всміхається кожному, також і наше село
Під чарівною зорею свій шлях почало.
Хоч негаразди траплялись в житті немалі,
Наше село – наймиліше село на землі.
Пр.
Любі гості, ласкаво просимо
На веселому святі ми радо вітаєм вас.
Рушниками і чистими росами            
Хай простеле вам доля дорогу до нас.
Любі гості, зорі нехай всміхаються
І любов, і достаток дарують завжди сповна.
Хай усі ваші мрії збуваються,
Бо сьогодні ми з вами родина одна.
ІІ
Разом із щирими друзями, що завітали до нас
Келих терпкого вина ми піднімем не раз.
Вірим, що очі ні в кого не будуть сумні,
Будемо разом радіти й співати пісні.