Вже дощика достатньо

Людмила Дзвонок
Червневий день, а сонечка нема,
Бо хмарка закрива йому обличчя.
Похолодало, хоч і не зима,
Мені б туди, на інше потойбіччя! -

Там сонячно і гарно, там тепло,
Що прогріває тіло все і душу -
Як хочеться, щоб завжди так було!
Я мерзнути без сонечка тут мушу…

- Ой, хмарочко, покинь мій рідний край,
Вже дощика достатньо, хочу спокій!
Прошу тебе - краплинки забирай,
Я не сварюсь, терпіння є ще поки!..
                14.06.2014


Картина из Интернета.