***

Дима Политова 2
отдавна
за тебе
думи съм сгънала
като нови дрехи
чисти са
а
как да ги кажа...
вече не знам
какво обичаш
как звучи сега гласът ти...
пътека са думите
сгънати за теб -
липа
пиано
синкоп
в глуха улица...
не звучи вече пианото
само сърцето
все още
синкопно прескача
когато липата
ухае...