Ляшку, американському шлюшку

Таня Суслова
Доборолась Україна
До самого краю,
Підар з вилами привів
В Маріуполь зграю...
Де б ця шльондра не прийшла,
Скрізь земля горіла!
Та бодай тобі ті вила
В сраку застромили!
І бодай тобі, собако,
Згинути у морі!
Щоб ти рейтинг не робив
На людському горі!