Печальна гармонiя

Эларий Топазов
В хаті затишно, темно і тиша ...
Тільки чути годинника хід.
На підлозі, під шафою, - миша,
На канапці, під ковдрою - дід.
Кіт ледачий занурив в хвіст носа,
Місяць з двору в вікно загляда.
Кенар в клітці не дзьобає проса,
Зрідка капає з мийки вода ...