кора блесни кораблесни

Случудечайность
А поки інші вимірюють недоглибину кишенями,
Ти розфарбовуєш стелю в кораблі, які
уявляють фор-марса-реї своїми долонями
І падають на голову,
пливуть услід за нічними видіннями,
що колихають сонні фіранки,
із зусиллями особистого лікаря
лічать особливо особисті ранки;
сходять з залитих сонцем дахів
по білим перинам,
зайвих в цьому вирії
бескінечної
зливи
розуму.
Не питаються дозволу,
пливуть бурхливими потоками,
калюж, замружених людськими кроками
і проблемами-дилемами без стійких підвалин.
Пливуть відстанями мертвих прогалин
з напівживими співами і напівмертвим
мовчанням.
То ж, поки інші вимірюють недоглибину кишенями,
дозволь кораблям робити свої корабельні справи.