А було просто

Иванна Яновская
А було просто,було дуже просто
Шматок тепла і дрібку ніжних слів
Коли зайшов в оселю любим гостем
А залишитись другом не зумів

Душа стомилась грати першу скрипку
Чи то у вікна січнем,мов вогнем
Як швидко в тобі згасло все,як швидко
Чому ж у мене досі не мине?