Зарисовки из детства...

Светлая Две Тысячи 10
.і ракі...ракі...нават, запамятавала смак ..лавіла я сама іх...ў дзяцінстве...ныраць пад корч...пад бераг... і рукамі...даставаць...якая асалода то была...Вярнуць бы ўсё назад ...мне зараз!