Велосипеды... под запретом, а можно ровары

Светлая Две Тысячи 10
Увеличение отечественных товаров в Минске до 85% приведет к разорению крупных ТЦ....Новая инициатива власти - фактический запрет на импорт

Пятнаццаць для ...
Замежнага
Адсоткаў...
Хай не хвалююць..
Беларусаў моцна...
І тыя мы купіць ...
Не зможам...
Бо беларусаў
Генацыд...
Ўсё ..доўжыцца...
Ні есці штось ...
Без цэзія
Ні прыйдзецца...
Ні адзявацца...
 Ад куцюр...
П...ц наблізіўся...
Маўчым ізноў...
Таму і атрымаем...
Плюху...
А то і дзесяць...
Кожнаму ...ў вуха...
Плявок ...у твар...
І пэндаля ...пад зад...
Мы падаем...
У рот вады...
Набраўшы...
Нас прадаюць,
А мы не рэагуем...
Ці мо заціхлі ...
Проста...
Перад...
Бурай...
Хутчэй ўжо ...
Прыход
Тарнада свеціць
Беларусі,
Чым дачакаешся,
Калі прачнецца...
Годнасьць...
Беларуса...sw.sw