Данчику

Татьяна Мазарова
Час швидкоплинний.І усе в житті минає.
Недавно був іще дитина... А тепер - уже юнак.
ПопЕреду багато всього різного чекає,
Цікавого, незвичного.Однак
Треба зуміти все це уловити,
Посіявши крізь ситечко любові.
А потім спробувати відтворити
Своє лиш бачення своєї долі.
Мій любий друже, я тобі бажаю
Завжди в душі своїй тримати
Це почуття довіри і поваги
До Всесвіту, до мами і до тата.
Життєва мудрість всмоктується швидко,
Якщо ти душу й серце їй відкриєш.
Йди впевнено вперед і помилок не бійся.
Лише в польоті силу крил своїх відчуєш.


               2012