Не нужно ждать

Светлая Две Тысячи 10
І чым далей, тым горш...
Не пажадаеш долі..
Гэтай болей...
І болю ...гэтага...
Што абдзірае душы...
Горам...
Мо не глядзі ...
На Ўкраіну,
Беларусь,
І не чакай ...
Калі там скончыцца...
Бясконцы хаос...
Нам трэба пачынаць...
Сваю ўжо ...
Барацьбу...
За права быць...
На гэтым ...
Свеце...
Нацыяй!