Мы все разные...

Светлая Две Тысячи 10
 Жыццё для ўсіх-
 То барацьба!
 Але мы розныя...
 І ў гэтым ...
 Праўда ўся!
 Мы ўсе ...змагаемся...
 Хто з пустазеллем
 На сядзібах...
 Уласных...
 А хто ...з ўладай...
 Вершам-
 Немым крыкам...
 Нам трэба...
 Неяк...
 Аб' яднацца!