Э. Дикинсон. 1182. Remembrance has a Rear and Fron

Ольга Денисова 2
1182

У памяти – как в доме – есть
Фасад и черный ход,
И есть чердак для хлама, где
Всё что-то мышь грызет.

И подпол есть еще – такой
Бездонный глубины
Сложить бы каменщик не мог –
Заглянешь – не уйти.
10.06.2014




1182

Remembrance has a Rear and Front —
'Tis something like a House —
It has a Garret also
For Refuse and the Mouse.

Besides the deepest Cellar
That ever Mason laid —
Look to it by its Fathoms
Ourselves be not pursued —