Призыв каждого 23 числа -блг- -рус-

Бугулова Лина Ом Аум

Призив за преобразуване на отрицателната карма за целия следващ месец
(да се изрича в началото на 23-то число от всеки месец)
Господ Шива, 22 февруари 2014 г.

В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ,
в името на моето Висше АЗ СЪМ Присъствие,
в името на моето Свято Христово АЗ,
Господи, аз изисквам, искрено искам и моля в днешния 23-ти ден
да се преобразува в пълнота в Светлина
отрицателната карма за целия следващ месец
на Майката Земя и земното човечество,
на моята Родина България и българския народ, *
на мен .............................. (името) и
на ......................................(името на 1 човек, на когото искаме да помогнем).
И посвещавам на това кармично изчистване благата карма
от всички свои служения – от цялата си работа в духовността
и от всички свои благи и правилни от Божествена гледна точка
мисли, чувства, слова и дела,
през цялото денонощие на това 23-то число.
И всичко да бъде според Твоята Свята Воля, Господи!
АМИН. ТАКА ДА БЪДЕ. ОМ.
Благодаря Ти, Господи, за Милостта и Възможността,
които Свише ни се даряват!
Благодаря! Благодаря! Благодаря!

* Тези, които са извън Родината си, може да включат в призива и държавата и нейния народ, където са в момента на изричане на призива.



Призыв для преобразования отрицательной кармы всего следующего месяца
(нужно произнести вначале 23 дня месяца)
Господь Шива, 22 февраля 2014г.

Во имя Я ЕСМЬ ТО ЧТО Я ЕСМЬ,
во имя моего Высшего Я ЕСМЬ присутствия,
во имя моего Святого Я Христа,
Господи, я требую, искренне желаю и молю сегодня, в 23 день,
преобразовать полностью в Свет
отрицательную карму всего следующего месяца
Метери-Земли и земного человечества,
моей Родины России и русского народа*,
мою {карму} . . . . . (ваше имя) и
. . . . . . . . . . . (имя одного человека, которому я хочу помочь).
И посвящаю этому кармическому очищению благую карму
всех своих служений – всей своей работы в духовности
и всех своих благих и правильных с Божественной точки зрения
мыслей, чувств, слов и дел
в течение суток этого 23 числа.
И да свершится всё по Твоей Святой Воле, Господи!
АМИНЬ. ТАК; ДА БЫДЭ. ОМ.
Благодарю Тебя, Господи, за эту Милость и эту Возможность,
которые Свыше нам подарены!
Благодарю! Благодарю! Благодарю!

* Те, кто находится за пределами Родины, могут включить в призыв страну и её народ, в которой в этот момент они произносят этот призыв.