До свадьбы заживёт

Принцалександр
Говорила сыну мама, капая на ранку йод:
"Это маленькая ранка - все до свадьбы заживёт..."
Нагадала мне цыганка: "Жить ты мог бы без невзгод,
Но твоя на сердце рана никогда не зарастёт!"
-----
To her son, who came in tears, mother told: "Do not complain;
Those are tiny little scratches, you will soon be right as rain".
But foretold me later Gypsy: "Don't search for love in vain,
In this field for you, poor fellow, cards are showing no gain".