Спеют яблоки на грушах...

Муромский Калач
Мир Вам, люди добрi!

Спiють яблука на грушах,
там Макар телят пасе,
миротворець Порошенко
воду решетом несе.

Вiрять люди Порошенку,
мир все краще, чим вiйна,
захватила на Вкраiнi
всiх курЯча слiпота !

Не почули, як пригрiли
гада на своiй грудi
i поповз фашист проклятий
по украiнскiй землi !

Та не довго йому повзать,
згубить ворога Донбасс,
а злочiнцям всiм покаже
де Макар телят не пас !