Ми мирний люд

Дмитрий Демуз
Хвилює вітер золоті хліба…
Гуляє буйночубий на просторі…
То котить вал, то стиха повіва…
Лежать лани безкраї ніби море…

Під щедрим Сонцем колос дозріва,
Нутрує сила в кожному зерняті…
Так слава України ожива –
Козацька воля, гідність і завзятість.

Ми мирний люд, ми трударі полів.
Ми сієм хліб і любим наше сало,
Вугілля добуваєм з під землі,
З руди – в мартенах плавимо метали.

Та якщо зло поткнеться у наш край –
Одержить відсіч… - ми шануєм волю!
І знову буде чистим небокрай,
І знов добро гулятиме по полю!

  21 06 2014р.     Дмитро Демуз