доброго ранку патриотичне

Королёв Дмитрий Федорович
Доброго ранку, пише тобі «фашист».
Тільки-но вийшов за двері, давай стріляти.
Цілить в гелікоптери старенька мати,
Радісно так, позую у повний зріст.

Доброго ранку враже,дивився ЗМІ?
Дуже вражає як легко береш на віру.
Як обертаєшся просто, з людини в звіра,
І розмовляєш неначе сидиш в тюрмі.

Доброго ранку любий, колишній брат!
Дякую що показав нам своє обличчя.
Тільки я думав людям оскал не личить;
Заздрість так само личить в країні зрад.

Доброго ранку, пише такий як ти.
Не заважають спати загиблі душі?
Добра газетна правда «Локшина в уші»
Розстріл тобою вщент не твоєї мети.

Доброго ранку! Доброго. На віка!
Пишу тобі доречі,останній лист.
Ярко палає тисячорічний міст…
Та як прокинешся, ось тобі, мОя рука.

25.06.2014
иллюстрация - работа Alina Shekel