Обращение к покупателю...

Светлая Две Тысячи 10
 Як выжыць малому бізнэсу на Беларусі...Паміж двух агней ён...

Навошта грошы для ІП...
Мне аддаваць...
Аддам  я лепш...
Кітайцу...
Нічога, што
ПрыйдзЕцца пачакаць...
То  месяц..можа, і ...пяць...
На пошце бо таксама...
Ў косках, ціш ды гладзь...
Вазьму я гэтым
Усіх ІП ...за яйцы...
Не ўцямлю
Толькі...
Штосьці я....
Чамусь не багацею...
Зранку...ўжо...
Чаму мне грошыкі ...
Не сыплюцца.
На картку...
Ці ў кішэнь
Паклаў бы хто...
Зялёны той рубель-
Такое чую ...
Кожны дзень...

Я адкажу табе, прыдурак...
Ва ўладзе ўжо даўно...
Пануюць ...уркі...
А гэтыя ...
Бо толькі пра сваё...
Ўмеюць дбаць...
І да сапраўдных урак ...
Ўладзе ...
Сраць і сраць...
А ты, калі разумны,
Ўцям сабе...
Што не бывае кепскіх
ЧУПаў ды ІП
Уся справа ...
Ў намерах улады...
Ці хоча ,сука,
Каб багатымі ...
Мы сталі! sw.sw